VIDEO PAPARAZZI / Connect-R a stârnit zâmbete în Biserică. Artistul, surprins în timp ce citea din telefon ”Crezul”

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Connect-R a stârnit zâmbete în Biserică. Artistul, surprins în timp ce citea din telefon ”Crezul” © paparazzi

Connect-R are parte astăzi de o zi deosebită. Cântărețul devine din nou naș, de data aceasta pentru fiica bunului său prieten, Jimmy Dub și a iubitei acestuia. 

Connect-R trece prin clipe pline de foarte multă emoție. Astăzi, bunul său prieten, Jimmy Dub, împreună cu iubita lui își botează fetița, iar artistul este cel care îi va fi naș. 

Ajuns cu o mică întârziere la Biserică, deoarece a mers mai întâi să se spovedească, înainte că slujba de botez să înceapă, Connect-R împreună cu părinții micuței, dar și cu ceilalți invitați au intrat în biserică, acolo unde va avea loc evenimentul emoționant. 

Cântărețul a stârnit multe reacții și zâmbete pe fața tuturor celor prezenți în momentul în care preotul l-a invitat să citească ”Crezul”, rugăciunea pe care nașul trebuie să o rostească înainte că bebelușul să fie băgat în cristelniță. 

Fiind mereu la curent cu tehnologia, Connect-R a citit rugăciunea chiar de pe telefon, momentul plin de ingeniozitate fiind apreciat de către invitați. 

Cu doar câteva momente înainte să intre în Biserică, artistul a precizat că nu are emoții, ci că este foarte pregătit pentru că a mai trecut prin astfel de experiențe. ”Nu am nici o emoție. Este un sentiment plăcut. Este bine ca ne revedem in biserică.”, a spus cântărețul. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro