Șeful Poliției din Dej a fost zburat din funcție, după ce a petrecut cu interlopii. Alin Câmpean rămâne polițist

Șeful Poliției din Dej a fost zburat din funcție, după ce a petrecut cu interlopii. Alin Câmpean rămâne polițist © ziardecluj.ro

Șeful Poliției din Dej, prins la chef cu interlopii, a fost zburat din funcție. Alin Câmpean ar fi încălcat codul de etică și deontologie profesională, pe lângă alte aspecte de îndatoriri profesionale. Poliția Județeană Cluj a precizat însă că Alin Câmpean rămâne polițist.

Alin Câmpean, capul Poliției din Dej, și-a pierdut funcția după ce a petrecut alături de cei pe care ar fi trebuit să îi ridice. Acesta a fost schimbat din funcţie pentru că ar fi încălcat codul de etică şi deontologie profesională şi aspecte legate de îndatoririle profesionale.

IPJ Cluj a transmis că „urmare a cercetării disciplinare a unui ofiţer din cadrul Poliţiei municipiului Dej, a fost dispusă sancţionarea disciplinară a acestuia cu măsura «trecerea într-o funcţie inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deţinut», conform art.58, lit.d, din Legea 360/2002 privind sancţiunile disciplinare care pot fi aplicate poliţiştilor”.

Sancţiunea disciplinară a fost dispusă miercuri.

Alin Câmpean, la petrecere cu interlopii în plină pandemie

Conform monitorulcj.ro, Alin Câmpean, șeful Poliției Municipiului Dej, a participat la o petrecere organizată pe 2 aprilie pe Valea Tărpiului, în apropiere de Dej. Acolo, acesta a apărut alături de mai mulți interlopi și de Viorel Federiga, fost şef al Căpităniei Portului Dej.

La scurt timp, IPJ Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, după ce în spațiul public au apărut imagini de la respectivul eveniment. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro