„Șeicul” Olăroiu, 3-0 în scandalul pentru bani / Decizia este definitivă
De Narcis Voica.
Publicat pe 14.06.2024 la 22:51
Actualizat pe 14.06.2024 la 22:51
După cinci ani de somații și procese, Cosmin Olăroiu a obținut victoria definitivă în procesul cu firma care refuza să îi returneze un avans în valoare de aproape 36.000 de lei.
- Cosmin Olăroiu a câștigat definitiv procesul cu firma care refuza să îi returneze 36.000 de lei
- „Șeicul” încearcă de cinci ani să recupereze banii
„Șeicul” Olăroiu a deschis procesul după ce, în 2019, a decis să renunțe la serviciile unei firme din Vâlcea, specializată în vânzarea instalațiilor pentru stadioane și organizarea activităților sportive. După ce a încercat să recupereze avansul pe cale amiabilă, fără succes, Olăroiu a decis să apeleze la instanță, iar Judecătoria Buftea i-a admis cererea: „Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul OLĂROIU AURELIAN-COSMIN în contradictoriu cu pârâtul SC G... SPORT SRL şi, în consecinţă: Dispune rezoluţiunea contractului de furnizare produse şi executare lucrări din data de 01.04.2019 încheiat între părţi. Obligă pârâtul să restituie reclamantului suma de 35.955,31 lei reprezentând avans achitat în temeiul contractului. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Buftea”.
Nemulțumiți de decizia instanței, reprezentanții firmei au declarat apel, însă au pierdut și la tribunal. Așa că au contestat și noua decizie, la Curtea de Apel, instanță care, recent, l-a declarat învingător pe Olăroiu, definitiv. Așa că, acum, „Șeicul” poate solicita executarea silită a societății comerciale, care, pe lângă suma datorată, va plăti și cheltuielile de judecată, precum și cele pentru executarea silită.
Firma care a ținut cu dinții de banii lui Olăroiu are o vechime de 11 ani în domeniu, iar pentru anul trecut a declarat o cifră de afaceri de trei milioane de lei, cu un profit de peste 104.000 lei.
Conform termene.ro, aceasta se ocupă cu „Activități ale bazelor sportive: exploatarea instalațiilor destinate evenimentelor sportive desfășurate în sală sau în aer liber: stadioane de fotbal, hockey, cricket, rugby; bazine de înot și stadioane etc.; organizarea activităților sportive în săli sau în aer liber, pentru profesioniști sau amatori, de către întreprinzători care dispun de instalații proprii”.
Citește și: Poliția, amendată în procesul fiului de judecător care și-a maltratat iubita / Hotărârea judecătorilor