Seismul din Turcia face noi victime. Numărul morţilor creşte din oră în oră, iar mai mulţi răniţi sunt descoperiţi

Seismul din Turcia face noi victime. Numărul morţilor creşte din oră în oră, iar mai mulţi răniţi sunt descoperiţi © arhiva

Cutremurul ce a lovit turcia în urmă cu două zile scoate la suprafață noi cazuri de deces, dar și sute, chiar mii, de răniți. 31 de persoane au murit, potrivit AFP 

Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în cutremurul din Turcia crește pe zi ce trece. Salavatorii continua să scoată de sub dărâmături numeroase victime, iar până acum 31 de persoane au fost găsite fără viață. 

Răniții sunt într-un număr de peste 1600, după ce mai multe clădiri s-au prăbușit în zonele Elazig și Malatya. 

Cutremurul a avut o magnitudine de 6,8 grade pe scara Richter, iar imediat după impact au mai avut loc peste 60 de replici. Seismul s-a simțit puternic și în zona Sivrice. Pe internet au apărut mai multe imagini cu pagubele pe care aceasta le-a produs. Oamenii sunt agitați și cer ajutorul. Autoritățiile au intervenit imediat cu mai multe echipe de interveții de salvare, dar și corturi sau alimente și apă pentru cei rămași fără adăpost. 

Cutremur de 5,6 grade pe scara Richter în Izmir

Acum 6 zile, un cutremur de 5,6 grade a lovit și partea de vest a Turciei, Izmir. Conform spuselor unui martor, în aceeaşi zi s-au declanşat 8 cutremure, cu magnitudini diferite, dar care au provocat foarte multă panică în rândul locuitorilor.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro