Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, a fost dus fără izoletă la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, a fost dus fără izoletă la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța © Facebook

Ies la iveală informații halucinante în cazul senatorului PNL Vergil Chițac! Confirmați cu virusul Covid-19, acesta, soția sa și asistentul personal au fost duși la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța fără izoletă.

Confirmat vineri, 13 martie, cu noul virus COVID-19, senatorul liberal Vergil Chițac, soția și asistentul său, au fost duși fără izoletă și fără vreun echipament de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Cei trei au fost transportați cu o mașină SMURD. 

Mediafax relatează că niciunul dintre ei nu avea izoletă, mănuși sau alt echipament specific. În schimb, echipa care îi însoțea, avea echipamente de protecție.

Chiţac spune că nu ştia din 6 martie că e suspect de coronavirus

După ce a fost acuzat că a știut că este suspect de coronavirus încă din dată de 6 martie, atunci când este datat un document NATO, Vergil Chițac a declarat că nu este adevărat. Conform celor spuse de senatorul liberal, ar fi intrat în posesia documentului abia pe 9 martie. 

"Sunt atacat și acuzat de iresponsabilitate în media de oameni care nu cunosc toate datele și se hazardează să facă presupuneri nefondate.

După participarea mea la summitul de la Bruxelles (17-19 feb), secretariatul general al Adunării NATO a transmis pe data de 6 martie o înștiințare către Senatul României, conform căreia unul dintre membrii delagației franceze a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Numai că eu am primit acel document abia luni, pe 9 martie! Timp de 3 zile nu am știut nimic despre acest lucru!

Voi reveni cu lămuriri și cu emailurie respective imediat ce situația mi-o va permite. În acest moment mă aflu la spital", a scris senatorul pe pagina de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro