Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, a participat la o petrecere de 8 martie. 400 de femei au fost în preajma sa!

Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, a participat la o petrecere de 8 martie. 400 de femei au fost în preajma sa! © Facebook

Vineri, 13 martie, senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus. Alte trei persoane din Constanța, respectiv fiul sau, soția și asistentul personal, au fost, de asemenea, diagnosticate cu virusul Covid-19. După ce s-a aflat rezultatul analizelor, au ieșit la iveală mai multe detalii halucinante. Senatorul a participat, pe 8 martie, la o petrecere cu 400 de femei. 

Vergil Chițac a participat la o petrecere de 8 martie

De Ziua Femeii, senatorul PNL a mers la o petrecere organizată de uniunea Culturală a Tătarilor Turco-Musulmani din România, la un restaurant de la malul marii. 400 de femei s-au aflat în aceeași locație. 

„Mulțumim amiralului Vergil Chițac, viitorul primar al Constanței, un om care este alături de comunitatea tătară, care a dorit să transmită personal mesajul doamnelor prezente la eveniment, venind special de la București pentru acest lucru“, scria reprezentantul UCTR, Fildis Reșit pe pagină să de Facebook.

Vergil Chițac, informat de pe 6 martie că este suspect de coronavirus

Senatorul liberal a participat la o conferință NATO în perioada 16 -19 februarie. Pe 6 martie, Vergil Chițac a fost informat, conform Antena3, că una dintre persoanele de la conferință a fost diagnosticată pozitiv. 

Amintim că după ce s-a întors de la adunarea NATO, Vergil Chițac a mers la parlament la mai multe comisii și întâlniri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro