Seria cutremurelor din Albania continuă. Alte două seisme, în urmă cu puțin timp

Seria cutremurelor din Albania continuă. Alte două seisme, în urmă cu puțin timp © arhiva

În doar câteva zile, Albania a trecut prin zeci de cutremure ce au luat multe vieți, dar care au făcut și foarte multe pagube. Oamenilor le este teamă să nu se mai producă și altele, iar acest lucru se pare că este destul de serios, dat fiind faptul că în urmă cu puțin timp s-au mai produs încă două. 

Locuitorii Albaniei trec prin cea mai dificilă perioadă. Ultimele zile le-au trăit în teroare, la propriu vorbind, deoarece au avut loc foarte multe cutremure puternice ce au făcut multe ravagii, dar care au luat și multe vieții. Oamenii nu știu ce să mai facă, unde să se mai adăpostească, iar în această dimineață au mai avut loc încă două seisme. 

Primul cutremur a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 06:28, iar următorul s-a produs în mai puțin de o oră, la ora 07:16 având o magnitudine de 3,1. 

Maria Gheorghiu a prezis cutremurele din Albania

Recent, Maria Gheorghiu a anunţat că o ţară va fi lovită violent de o serie de cutremure. Astăzi, şi-a anunţat cititorii că, din păcate, a avut dreptate. "Scriam despre blocuri dărâmate și despre o lumină ca un fulger care se plimbă pe suprafața pământului, această lumină era, de fapt, acei 10 km sub pământ, adâncimea la care s-a produs cutremurul", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro