Sfârşit tragic pentru o tânără de 14 ani! Fetiţa a murit în timp ce încerca să-şi facă un selfie 

Sfârşit tragic pentru o tânără de 14 ani! Fetiţa a murit în timp ce încerca să-şi facă un selfie © Pixabay

Momente tragice pentru o fetiţă de 14 ani din Spania, după ce a căzut de pe acoperiş în timp ce încerca să-şi facă un selfie! 

Totul a început în momentul în care tânăra de 14 ani a vrut să-şi facă o fotografie. S-a urcat pe acoperişul unei clădiri de 10 etaje şi a tot încercat să-şi facă selfie-ul. Potrivit presei internaţionale, fetiţa s-a sprijinit de luminatorul de deasupra unei scări interioare, care a cedat şi, din neatenţie a alunecat şi a căzut. 

Martorii au apelat imediat autorităţile care au sosit la faţa locului, echipajele medicale preluând-o pe tânăra. Medicii au încercat minute în şir să-i salveze viaţa, însă eforturile lor au fost în zadar. În cele din urmă, au confirmat decesul. 

În urma anchetei realizate, oamenii legii susţin că fata de 14 ani a încercat să-şi facă o serie de fotografii inspirate de cele de pe internet, în care adolescenţii aleg să facă poze în zone riscante, postându-le mai apoi pe o pagină de Instagram denumită "adrenaline rush".  

Cercetările continuă în acest caz, fiind demarate procedurile specifice pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care fetiţa s-a stins din viaţă. Totodată, potrivit studiilor realizate de către specialişti, în jur de 300 de oameni au murit între anii 2011 - 2017, în timp ce încercau să-și facă selfie-uri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro