Sfârșit tragic pentru un jucător de rugby de la Dinamo! Tânărul s-a stins din viață la 23 de ani

+4 click pentru
galerie

Sfârșit tragic pentru un jucător de rugby de la Dinamo! Tânărul s-a stins din viață la 23 de ani © facebook

Doliu în sportul din România! Antonio Melinte, jucător de rugby de la CS Dinamo București, s-a stins azi din viață, la numai 23 de ani. Tânărul a suferit un infarct!

”Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi”

Veste tristă pentru jucătorii de rugby. Antonio Melinte, cel care a activat la CS Dinamo București s-a stins astăzi din viață, la o vârstă fragedă, de numai 23 de ani. Cu toate că au încercat să-l salveze, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. 

Moartea jucătorului de rugby a șocat pe toată lumea. Familia și prietenii sunt devastați, iar pe conturile personale ale tânărului au curs mesaje în șir de tristețe și durere, deoarece nimeni nu se aștepta să plece atât de repede. Potrivit antena 3, Antonio Melinte a murit din cauza unui infarct. 

"Dumnezeu sa te ierte om bun! Nu era momentul tau..", "Încă nu îmi vine sa cred.. Dumnezeu sa te ierte și sa aiba grija de sufletul tău Meli!", "Drum lin, in sus spre cer! Dumnezeu sa te odihneasca si sa te aiba in paza suflet bun", "Acum o lună râdeam împreună iar azi aflu că nu mai ești printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase si toate tâmpeniile pe care le-am facut impreuna! Am rămas doar cu amintirile... Odihneste-te in pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!", sunt doar câteva dintre gândurile postate de prietenii lui Antonio Melinte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro