Sfârşit tragic pentru un român plecat la muncă în Italia. Neculai a căzut de la 15 metri înălţime

Sfârşit tragic pentru un român plecat la muncă în Italia. Neculai a căzut de la 15 metri înălţime © Facebook

Sfârşit tragic pentru un român plecat la muncă în Italia. Neculai, un bărbat în vârstă de 63 de ani, şi-a pierdut viaţa la serviciu. Românul, rezident în Fidenza, a căzut de la o înălţime de peste 15 metri. 

Neculai Minac, un român în vârstă de 63 de ani, s-a stins din viaţă după ce a căzut de pe o schelă la locul de muncă din Italia. Bărbatul se afla la o înălţime de peste 15 metri, pe un şantier din provincia Trento.

Potrivit primelor informaţii, totul ar fi fost un accident, iar colegii săi, martori ai evenimentului nefericit, au chemat echipajele de salvare la faţa locului. A intervenit şi un elicopter medical pentru ca Neculai Minac să fie dus de urgenţă la spital.

Din păcate, bărbatul care se afla într-o stare foarte gravă şi-a dat ultima suflare în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanţă, înainte de a fi dus cu elicopterul la o unitate spitalicească. 

Pentru a se stabili circumstanţele exacte în care şi-a pierdut viaţa Neculai Minac, au sosit la locul tragediei carabinerii şi inspectorii de muncă. Cercetările continuă. 

Neculai Minac lucra la o firmă de construcţii care operează în mai multe localităţi din Italia. În Castello-Molina di Fiemme, unde se construieşte o nouă fabrică de paste făinoasă, românul ajunsese cu doar o zi înainte să aibă loc accidentul în urma căruia a murit, potrivit rotalianul.com. 

Românul de 63 de ani îşi dorea să strângă un ban în plus, înainte de ieşirea la pensie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro