Exclusiv / Sinucidere sau nu, în cazul tânărului din judeţul Vaslui? "Suntem în stare de şoc. Ne gândim la orice ipoteză"

Exclusiv / Sinucidere sau nu, în cazul tânărului din judeţul Vaslui? "Suntem în stare de şoc. Ne gândim la orice ipoteză"

Spynews a relatat, astăzi, cazul unui bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna vasluiană Puşcaşi, care şi-a luat viaţa într-un mod înfiorător, fără să se cunoască motivul pentru care a recurs la acest gest. Primele zvonuri lansate l-au legat pe acesta de o depresie, în combinaţie cu patima sa pentru alcool. Adevărul pare să fie cu totul altul!

Călin şi Florin P. au fost prieteni de mici, din copilărie, iar în ultimele şase luni au locuit în acelaşi apartament din Suedia. Îl cunoştea extrem de bine pe Călin şi demontează din start posibilitatea ca acesta să se fi sinucis din dragoste. În plus, copilul pe care îl avea cu soţia sa a rămas în custodia lui şi era crescut de bunici, în comuna Puşcaşi. Călin era despărţit de nevastă de mai bine de un an de zile, iar femeia era plecată în Germania. În consecinţă, cei doi nu aveau cum să se vadă.

"Călin avea un loc de muncă stabil în Suedia, iar acum avea posibilitatea să-şi întreţină copilul din România, plus că avea în plan să-şi construiască şi o casă a lui în ţară. Acum o săptămână a primit o locuinţă proprie în Suedia şi totul părea să meargă bine. Nu dădea nici un semn de depresie sau că ar suferi din dragoste. Imediat după ce a primit locuinţa, a plecat în România, în concediu. Când am aflat ce s-a întâmplat, am avut un şoc. Călin nu avea gânduri suicidale", ne-a declarat, Florin P., în exclusivitate pentru Spynews.

Se pare că, în noaptea dinaintea teribilului gest, Călin ar fi consumat băuturi alcoolice şi ar fi avut nişte altercaţii verbale cu familia sa. După ce lucrurile s-au calmat, toată lumea şi-a văzut de treaba lor şi au mers la somn. În această dimineaţă, sora lui Călin l-a zărit pe acesta dormind liniştit. La câteva ore distanţă, intrând din nou în cameră, sora sa l-a găsit într-o baltă de sânge

"Când a plecat din Suedia nu era trist, din contra era foarte fericit ca merge acasă și își vede copilul. Relația era terminată de mult, dacă ar fi fost din cauza relației acesta și-ar fi curmat zilele de mult, nu aștepta sa treacă un an și apoi sa se sinucidă. Copilul era bine, in custodia lui Călin și in grija bunicilor. Dacă altercațiile care au avut loc aseară erau atât de grave, o făcea pe loc, nu mai aștepta pana azi la ora prânzului. Dacă era “planificat” sa recurgă la un așa gest, spunea cuiva sau lasa ceva scris, ceea ce intenționează sa facă. Sunt prea multe lucruri care nu se leagă. Nu ne putem explica ce l-a determinat să facă aşa ceva. Vă daţi seama că ne gândim la orice ipoteză", a completat Florin P.

Călin nu era cunoscut ca fiind un tip conflictual sau vicios, fără să aibă probleme cu jocurile de noroc sau drogurile. Nu avea duşmani, iar în Suedia toată lumea în iubea, era înconjurat de prieteni şi nu îi lipsea nimic, în afara familiei. Planează un val de incertidini şi întrebări asupra acestui caz. De ce şi-ar luat un bărbat viaţa, când viaţa o luaseră spre un drum puternic luminat de speranţe?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro