Sinucidere live, pe Facebook. Un tânăr din Corbii Mari şi-a pus capăt zilelor

Sinucidere live, pe Facebook. Un tânăr din Corbii Mari şi-a pus capăt zilelor © Foto simbol arhivă

Un tânăr de 28 de ani din Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, şi-a pus capăt zilelor live, pe Facebook. Bărbatul îşi anunţase prietenii cu câteva zile înainte să la moartea sa vor asista foarte mulţi oameni. Nimeni nu l-a luat în serios, dar marţi seară, tânărul a recurs la gestul şocant.

Şi-a pus capăt zilelor live, pe Facebook

În vârstă de 28 de ani, un tânăr din comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, a decis că vrea să-şi încheie socotelile cu viaţa. A intrat live pe Facebook şi, după ce şi-a confecţionat un ştreang, l-a legat de o grindă din curte şi s-a spânzurat, sub privirile internauţilor.

Totul a fost transmis live, pe Facebook. Văzând scenele şocante, mai mulţi prieteni de-ai săi au sunat la numărul unic de urgenţă 112. 

Din păcate, echipajele de salvare ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 28 de ani. 

Tânărul a mai avut tentative de suicid

Pare-se că, în trecut, tânărul a mai avut tentative de suicid. Ba chiar, în urmă cu câteva zile, le-a spus prietenilor la un priveghi că foarte mulţi oameni vor asista la moartea sa. Aceştia nu l-au luat în seamă, crezând că totul e doar o glumă. 

Potrivit gazetadambovitei.ro, tânărul de 28 de ani era cunoscut cu afecţiuni psihice şi obişnuia să consume alcool.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânărul şi-a pierdut viaţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro