S-a sinucis la 23 de ani din cauza soţiei infidele! Părinţii săi luptă pentru copilul rămas fără tată. VIDEO

S-a sinucis la 23 de ani din cauza soţiei infidele! Părinţii săi luptă pentru copilul rămas fără tată. VIDEO © captură video

Un tânăr de doar 23 de ani s-a sinucis, după ce ar fi aflat că soţia l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten! Iar părinţii lui sunt disperaţi! Pe lângă durerea pricinuită de gestul tulburător al fiului, acum cei doi sunt ameninţaţi că-şi vor pierde singurul motiv pentru care mai trăiesc: nepoţelul de 3 ani.

Un băieţel pe care, susţin bunicii paterni, l-ar fi crescut ei. Pentru că mama, acuză tot aceştia, nu şi-ar fi iubit niciodată fiul. Ba chiar l-ar fi bruscat, la una dintre vizitele pe care tânăra le-a făcut în casa socrilor ei, mai acuză cei doi bunici în platoul emisiunii "Acces Direct".

"De anul trecut îl înşela. Băiatul meu a observat.Credeţi-mă că am crezut că îi pocneşte fierea în el. El a iubit-o mult.", au spus bunicii copilului.

Părinţii cu sufletul în doliu şi-au pierdut fiul, în urmă cu două săptămâni....  Iar acum, nora îi lasă şi fără unicul motiv pentru care mai... trăiesc?! Un nepoţel pe care bunicii l-ar fi crescut singuri de când a venit pe lume!

"Ea nu l-a iubit niciodată pe copilul ăsta. De câte ori venea, numai îl lua şi îl izbea. Tot spune tot râzând că vrea să ia copilul. Pentru copil mă zbat, pentru că numai eu ştiu cum l-am crescut. Nu are suflet de mamă.", au mai precizat aceştia, pentru "Acces Direct".

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro