Slujitoarea lui Gheorghe Dincă, afirmaţii năucitoare! "Alexandra şi Luiza sunt în viaţă. El îşi apără fratele"

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă, afirmaţii năucitoare! "Alexandra şi Luiza sunt în viaţă. El îşi apără fratele" © Captură

Noi audieri au avut loc astăzi pe cazul Caracal. Iar una dintre persoanele audiate ar fi slujitoarea lui Dincă, cea care susţine că ar fi văzut mai multe fete în casa lui din Caracal. Fete care ar fi ajuns în... Italia. Aceasta a oferit declaraţii uimitoare pentru Acces Direct, dezvăluiri ce vor zgudui din temelii tot ce s-a ştiut până acum despre monstrul din Caracal.

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă a vorbit deschis la Acces Direct despre tot ceea ce se întâmplă şi spune foarte sigură că nu crede că Dincă ar fi fost capabil să le omoare pe Alexandra şi pe Luiza. Femeia spune că dacă ar fi fost aşa, sigur ar fi avut o atitudine similară şi cu ea. De precizat este că femeia a stat mai bine de o lună în casa acestuia, după ce Dincă i-a oferit un acoperiş deasupra capului, după ce aceasta fugise din mâinile violente ale soţului ei.

"Nu, nu cred, în stare să omoare fete? Dacă era, se lua şi de noi, putea să ne impună şi să ne zică cutare şi cutare, se lua şi de noi. M-a speriat gândul că nu îmi dădea voie să umblu în anumite lucruri (n.r. din casa groazei) şi că frate-său (n.r. lui Dincă) zbiera la noi.

Am stat o lună şi o săptămână acolo (n.r. în casa lui Dincă, din Caracal). Ei au plecat în Italia, în Milano şi eu am rămas acolo. Lucram, aveam grijă de casă, de seră, de lalele negre, de păsări, de tot, de porumbei, de tot ce era acolo, ateliere, tot. Mai era un om acolo, de la Deveslu, cam aşa ceva. Ne-a lăsat acolo. Ne-a luat de pe drum, eram bătută de soţ, eram plecată cu 3 copii şi era Dincă cu concubina lui. Nu ştiu cum o cheamă, dar era una brunetă. Avea două fete, cu părul lung era", a spus femeia.

De asemenea, femeia spune că vina nu ar aparţine lui Gheorghe Dincă, pentru că acesta doar ar vrea să ascundă vina altor persoane. În plus, slujtoarea lui Dincă a precizat că ea crede că Alexandra şi Luiza sunt vii.

"El (n.r. Dincă) nu are nicio vină. Vina este a lui fii-său, Mihai Adrian, soţia lui, concubina, în afară de Ionuţ, (n.r Dincă) mai are încă un băiat. L-am văzut odată pe Mihai, fiul lui Dincă, că a venit cu o fată de 19 ani. Am zis că e soţia lui. Când a venit a doua oară, a venit cu o altă fată. A zis că tot soţia lui, a treia oară, tot cu soţia. Dar câte soţii are? Este arab, musulman? Şi atunci, am gândit şi eu şi am văzut, mai veneau şi mai vorbeau, sus.

Dincă are un frate, nu ştiu cum îl cheamă, nu mi-l mai aduc aminte. Ăsta este cu toată mafia. Fratele lui Dincă nu ne-a lăsat să intrăm acolo, că era lacăt. Era un lacăt din ăla mare, aşa şi nu aveam voie. Am aflat că în Bari, le duce pe fete, în Milano. Fratele şi cu fiu-su, şi cu fie-sa, şi amanta, şi cu nevastă-sa discutau la telefon şi auzeam şi eu când discutau. Implicaţi în acest trafic ar fi fiul lui Dincă, Mihai, fiica lui Dincă, soţia, amanta lui Dincă de atunci şi fratele lui Dincă. Ăştia sunt, veneau mereu acolo, la masă, nişte oameni, erau cam boieri din ăştia mari, dar nu ştiu cine erau. Spuneau că uite, să le ducă, că nu vor să facă bani..."Du-le, bagă-le, du-le în Bari". Îl apără ori pe frate-său, ori îi e frică de interlopi, ori pe fii-sa, ori pe nevastă-sa, ori pe amantă, ori pe ceilalţi doi copii. Are o gramada de oameni pe care putea sa ii apere", a spus slujitoarea lui Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest