Soacra lui Mihai Rădoi, dezvăluire șocantă: „Mi-a desfigurat fiica la față”

Soacra lui Mihai Rădoi, dezvăluire șocantă! Și-ar fi bătut soția până a desfigurat-o © Acces Direct

Este șoc în showbiz-ul din România! Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul patru al blocului unde stătea. Acum, ies la iveală detalii cutremurătoare.

Ar fi vorba despre o tentativă de suicid, pornită de la situațiile tensionate cu soția lui pe care, susține soacra, ar fi bătut-o. Sfâșiată de durere, femeia a mărturisit, la „Acces Direct”, că l-a iubit foarte mult pe Mihai Rădoi, dar a făcut și dezvăluiri cutremurătoare despre relața lui cu fiica ei.

Se pare că cei doi erau în divorț, hotărârea venind după ce Mihai Rădoi ar fi bătut-o pe soție până ar fi desfigurat-o la față. Femeia chiar a fost la spital, iar soacra lui Mihai Rădoi mărturisește că cel mai mult o îndurerează faptul că nepoțelul ei este afectat de această dramă. În pofida tuturor lucrurilor întâmplate, soacra fratelui lui Mirel Rădoi recunoaște că a ținut mult la acesta.

Întrebată dacă ea crede că este vorba despre o tentativă de suicid, femeia a spus că cel mai probabil ar fi vorba despre „orgoliu”, însă nu poate arăta spre o cauză exactă. Cel mai probabil, însă, conform „Acces Direct”, nu a suportat ideea de a fi părăsit de soție.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro