VIDEO / Medicii au vești sumbre despre fratele lui Mirel Rădoi: „Este foarte grav, cu 100 de fracturi”

Medicii au vești sumbre despre fratele lui Mirel Rădoi: „Este foarte grav, cu 100 de fracturi” © Acces Direct

Dezvăluiri tulburătoare despre starea lui Mihai Rădoi. Fratele celebrului Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul patru, iar acum se află în stare gravă.

Medicii sunt rezervați în cazul lui Mihai Rădoi. Starea lui este foarte gravă, având până la 100 de fracturi și fiind de-a dreptul desfigurat.

„În momentul de faţă, este intubat. Este ventilat şi probabil că... Avem acceptul spitalului Floreasca să-l primească. Va fi pus pe salvare şi va fi transportat. Familia ar dori pe la Timişoara. Noi am reuşit să obţinem la Floreasca. Domnul oricum este în stare critică. Practic nu, eu nu cred că se va rezolva ceva. Este foarte grav, cu 100 de fracturi. Cu o mulţime de leziuni pe care le are. Noroc a avut că nu are nimic, organe interne rupte, dacă avea şi din astea, era nenorocire. Oricum este într-o stare gravă.

La prima vedere, a fost deosebit de grav. Deci, un caz la limită, cum s-ar spune. S-a făcut tot ce s-a putut, la posibilitățile existente, într-un spital de urgență din Romania, ca să i se dea asistență medicală.

Era la faţă rupt, la nivelul feţei este... Are o fractură de os. Este desfigurat. Plus că are şi pe la picioare o mulţime de fracturi”, a explicat Cristian Jianu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, la „Acces Direct”.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro