Şocant! I s-a blocat inelul pe deget, iar familia a chemat echipa de descarcerare! Ce s-a întâmplat după 

Şocant! I s-a blocat inelul pe deget, iar familia a chemat echipa de descarcerare! Ce s-a întâmplat după © Pixabay

De necrezut ce s-a întâmplat într-o familie din Giurgiu, după ce părinţii au chemat o echipă de descarcerare, din cauza faptului că micuţului lor i-a rămas blocat pe deget...un inel! 

Întâmplarea a avut loc în seara de marţi spre miercuri, după ce oamenii legii au primit un apel disperat de la o familie din Giurgiu. Autorităţile s-au sesizat şi au ajuns imediat la faţa locului, acolo unde au rămas şocaţi de cazul pentru care au fost chemaţi.

Minorul familiei, în vârstă de 13 ani a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Giurgiu, după ce nu a mai putut să-şi scoată inelul de pe arătător. I se umflase degetul şi s-a speriat teribil.

Drept urmare, cadrele medicale au reuşit să-i scoată inelul de oţel, după ce l-au tăiat cu o foarfecă din dotarea autospecialei de descarcerare. Purtătorul de cuvânt al ISU giurgiu a transmis primul comunicat cu privire la situaţia care a avut loc. 

„În noaptea de marţi spre miercuri pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină în sprijin la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru tăierea unui inel de pe degetul arătător al unui copil.

Băiatul, în vârstă de 13 ani, nu a mai putut să-şi scoată inelul pentru că i se umflase degetul. Pompierii au reuşit să taie inelul din oţel cu o foarfecă din dotarea autospecialei de descarcerare”, a declarat Nicoleta Beianu. 

Într-un final, după intervenţia "complicată", micuţul a plecat acasă împreună cu tatăl lui, care l-a însoţit la spital. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro