Șocant! O fată de 15 ani din Hunedoara a fost agresată în pădure de un bărbat drogat cu diluant

Șocant! O fată de 15 ani din Hunedoara a fost agresată în pădure de un bărbat drogat cu diluant © arhivă

Scene terifiante în Hunedoara! O fată de 15 ani a fost agresată în pădure de un bărbat drogat cu diluant. Cum a fost salvată tânăra? 

Este vorba despre o elevă de 15 ani din Hunedoara, care a fost victima unui bărbat drogat cu diluant. Tânărul a agresat-o pe copilă în pădure, oamenii găsind-o plină de zgârieturi. A fost salvată datorită curajului ei de a striga după ajutor, fiind auzită de localnicii din zonă. 

Oamenii au apelat imediat 112 și autoritățile s-au sesizat și au ajuns la fața locului. Din spusele polițiștilor, bărbatul care a agresat-o pe copilă este un minor în vârstă de 17 ani. A încercat să o violeze fără milă, însă tânăra s-a zbătut și a reușit să scape din mâinile adolescentului. 

A fost transportată de urgență la spital, acolo unde cadrele medicale au preluat-o pentru a-i oferi îngrijiri medicale. În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fugit de la locul faptei și este căutat în continuare de către oamenii legii, pentru a se stabili cu exactitate motivul pentru care minorul a recurs la acest gest. 

„Poliţia din Petroşani a fost sesizată prin intermediul 112, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 15 ani ar fi fost agresată de către un alt minor în vârstă de 17 ani, care după ce ar fi inhalat substanţe pe bază de diluant, a agresat-o fizic, încercând să o violeze, însă aceasta a reuşit să se elibereze şi să fugă, cerând ajutor unor cetăţeni. Ea a fost preluată de către un echipaj al cadrelor medicale şi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Agresorul a fugit, însă este căutat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, a declarat Carla Strujan. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro