Șocant! O tânără din Sălaj, bolnavă cu HIV, a fost obligată să întrețină relații sexuale cu bărbați, sub amenințare 

Șocant! O tânără din Sălaj, bolnavă cu HIV, a fost obligată să întrețină relații sexuale cu bărbați, sub amenințare © pixabay

Caz șocant în Sălaj! O tânără de 23 de ani, bolnavă cu HIV, a fost obligată să întrețină relații sexuale cu diferiți clienți, sub amenințare! Ce decizie au luat oamenii legii? 

Este de necrezut până unde poate merge răutatea unora. Tânăra de 23 de ani a fost prinsă de trei bărbați și obligată să se prostitueze cu mai multe persoane de sex masculin de pe raza județului Sălaj, cu toate că acestea știau că este purtătoare a virusului HIV, potrivit reprezentanțiilor DIICOT.

″În cauză s-a stabilit că, în perioada decembrie 2019 - martie 2020, prin ameninţare, şantaj şi umilire, inculpaţii (...) au determinat o victimă de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, să se prostitueze în diferite locaţii de pe raza judeţului Sălaj, deşi aceasta este diagnosticată ca fiind purtătoare a virusului HIV”, se arată în comunicatul oferit de DIICOT.

Forțată să întrețină relații sexuale pe bani 

Agresorii o tratatau ca o sclavă și o forțau să întrețină relații sexuale pe diferite sume de bani, negociate cu clienții înainte. În cazul în care totul se desfășura în județ, sumele erau cuprinse între 150 de lei și 200 de lei pe oră, iar dacă se cerea deplasarea la domiciliu, suma pornea de la 300 de lei plus transportul cu taxiul. 

De asemenea, potrivit dosarului medical existent, victima a fost diagnosticată cu HIV din data de 18 mai 2018, nerespectând indicațiile medicale și nici tratamentul. În ceea ce îi privește pe cei care au apelat la serviciile tinerei, aceștia trebuie să-și facă imediat analizele, pentru a stabili dacă au fost sau nu infectați cu HIV.

Decizia procurorilor 

În cazul celor trei agresori, Tribunalul Sălaj a decis arestarea preventivă timp de 30 de zile. Totodată, acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul DGJMB şi IJJ Sălaj. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro