Șocant! Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, nemulțumit de salariul primit, în Marea Britanie

Șocant! Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, pentru că nu-i convenea salariul, în Marea Britanie © NCJM/captura video Facebook

De necrezut ce a făcut un român din Marea Britanie, după ce a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, pe motivul că nu-i convenea salariul. Ce au decis autoritățile? 

Românii care pleacă să muncească peste hotare continuă să șocheze țara noastră. Întreaga întâmplare a avut loc în luna august a anului trecut, în Marea Britanie, însă instanța abia acum a luat o decizie în privința agresorilor. Este cazul lui Valentin Mihăeș, cel care și-a luat doi prieteni și a mers direct la pizzeria unde a muncit, nemulțumit de banii pe care i-a primit de la fostul patron.

”Au început să urle și să mă împingă în cuptor”

Când au ajuns la fața locului, cei trei au fost primiți de Jae Lockhart, fiica fostului patron. Bărbații au început să urle la femeie, susținând că vor să-l vadă pe tatăl ei, însă ea a refuzat categoric. Drept umare, agresorii au luat-o pe sus, au bătut-o și au împins-o în cuptorul de pizza încins la aproximativ 280 de grade, potrivit presei internaționale. 

Jae nu s-a lăsat așa ușor și a postat imaginile surprinse de camerele de supraveghere în mediul online. Fiica patronului s-a ales cu cicatrici pe viață, considerând că cei trei români ar trebuie să fie băgați după gratii. 

"Ar fi trebuit să fie băgați în pușcărie, chiar și pentru o scurtă perioadă, ca să se facă dreptate. Când au intrat, nu eram îngrijorată pentru că îi consideram prieteni. Din senin, însă, au început să urle și să mă împingă în cuptor. Am fost șocată, nici nu am realizat în acele momente că sunt rănită", a declarat Jae Lockhart.

Decizia autorităților 

În urma faptelor sale, Valentin Mihăeș a primit două luni de pușcărie suspendată timp de 18 luni, dar și daune în valoare de 3.000 de lire pentru ceea ce a provocat. În privința celorlalți agresori, unul dintre ei a primit 11 luni după gratii cu suspendare, iar celălalt a fost eliberat condiționat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro