Şoferul care a lovit trei pietoni în timp ce fugea de poliţiştii bucureşteni, dus la Psihiatrie

Şoferul care a lovit trei pietoni în timp ce fugea de poliţiştii bucureşteni, dus la Psihiatrie © captură video

Şoferul care a provocat haos în Capitală după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalele poliţiştilor a ajuns la Psihiatrie. În timp ce fugea de oamenii legii, bărbatul a lovit trei pietoni.

Şoferul care a lovit trei pietoni pe un refugiu de tramvai din Bucureşti a fost dus marţi dimineaţă la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Alexandru Obregia". Înainte de a fi transferat la institutul medical, bărbatul a petrecut nouă ore la audieri, unde a acuzat stări de rău, a transmis Antena3.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor interzise. Astfel, oamenii legii au luat decizia ca şoferul să fie transferat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia".

Bărbatul a lovit trei pietoni în timp ce fugea de poliţie

După ce a condus pe contrasens de la Charles de Gaulle la statuia Aviatorilor, şoferul care într-un final a ajuns la Psihiatrie, ar fi trebuit să oprească la semnalul poliţiştilor. Nu a făcut-o, ci a luat la fugă pe Dorobanţi, iar apoi până pe Floreasca. Oamenii legii au reuşit să-l oprească pe Ştefan cel Mare, dar acesta a smucit un poliţişti şi a scăpat din nou. 

Apoi, şoferul şi-a continuat drumul până la intersecţia cu Camil Ressu. Acolo, bărbatul a lovit trei persoane care se aflau pe refugiul de tramvai. Oprit la Parklake, a fugit în mall, unde, de altfel, a şi fost prins de poliţişti. În urmărire, unul dintre agenţi a fost lovit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro