Şofer în chiloţi, alergat de poliţie. Era drogat, fără permis şi fără asigurare la maşină. Decizia-şoc a magistraţilor

Şofer în chiloţi, alergat de poliţie. Era drogat, fără permis şi fără asigurare la maşină. Decizia-şoc a magistraţilor © captură video - arhivă

La -5 grade Celsius, un şofer din judeţul Dâmboviţa, în chiloţi, a fost alergat de poliţie. Bărbatul era drogat, nu deţinea permis de conducere, iar autoturismul nu avea asigurare. Decizia procurorului a stârnit controverse!

Şofer în chiloţi, alergat de poliţişti

Incident neobişnuit în judeţul Dâmboviţa. Un tânăr din Vulcana Pandele a abandonat autoturismul la volanul căruia se afla şi a luat-o la fugă, după ce poliţiştii au dorit să îl oprească în trafic. Îmbrăcat doar cu un tricou şi chiloţi, la -5 grade Celsius, tânărul a abandonat maşina şi a luat-o la fugă. 

După ce a alergat puţin, a trecut prin nişte boscheţi şi s-a rănit superficial. La scurt timp, bărbatul a fost prins de poliţişti, pe un câmp. 

În urma constatării făcute de oamenii legii la faţa locului, s-a stabilit că tânărul din Vulcana Pandele nu avea permis, iar autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă. De asemenea, analizele au arătat că tânărul consumase substanţe interzise înainte să urce la volan, conform Observator.

Decizia procurorului

Poliţiştii au reţinut plăcuţele de înmatriculare ale maşinii şi, deşi au dorit să îl reţină şi pe el, acest lucru nu s-a întâmplat. Deşi a fost alergat de oamenii legii, drogat, fără permis şi asigurare la maşină, procurorul a infirmat propunerea de reţinere, iar tânărul a plecat acasă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro