Un șofer a plonjat cu mașina peste un sens giratoriu, la Oradea! Mașina a izbucnit în flăcări. FOTO

Un șofer a plonjat cu mașina peste un sens giratoriu, la Oradea! Mașina a izbucnit în flăcări. FOTO © opinia timisoarei.ro

Accident spectaculos la Timișoara! Un șofer a pierdut controlul volanului și a plonjat cu bolidul de lux peste un sens giratoriu din Timișoara.

Accidentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 5:00. Șoferul rula cu o viteză foarte mare, pe străzile din Timișoara, și la un moment dat a plonjat cu bolidul de lux peste sensul giratoriu, iar automobilul s-a oprit într-un panou publicitar, moment în care a izbucnit în flăcări, scrie opiniatimisoarei.ro.

Din fericire, persoanele care se aflau în interiorul mașinii au avut timp să iasă din automobil, chiar înainte ca acesta să ia foc. Pompierii și polițiștii au ajuns de urgență la fața locului, însă mașina a fost distrusă în totalitate. "Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Autoturismul a ars in intregime. Din fericire, nu s-au inregistrat victime", au declarat reprezentanții ISU Timiș.

Caz similar, la Timișoara

În urmă cu câteva zile, un accident asemănător a avut loc la Sibiu. Un TIR încărcat cu marfă trebuia să ajungă la Ploiești, însă pe drum șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Șoferul a avut timp să se salveze, însă pasagerul din dreapta a sărit în râul Olt, chiar înainte ca TIR-ul să izbucnească în flăcări.

După ore întregi de căutări, scafandrii l-au găsit pe bărbat decedat. Acesta a lăsat în urmă o soție îndurerată, ei căsătorindu-se cu doar câteva luni înainte de tragicul incident. 


facebook whatsapp twitter pinterest