Un şofer român de TIR a fost arestat după ce, mort de beat, a căzut din scaun pe o autostradă din Franţa

Un şofer român de TIR a fost arestat după ce, mort de beat, a căzut din scaun pe o autostradă din Franţa © Twitter

Un şofer român de TIR, plecat la muncă în Franţa, a reuşit să şocheze autorităţile! Acesta era mort de beat când a căzut din scaunul de la volan, chiar pe o autostradă din Franţa. Culmea, poliţiştii erau de faţă!

Virgil are 66 de ani şi a ajuns în arest sâmbătă, 13 aprilie, după ce, beat, a căzut din scaunul de la volan, pe autostradă. A fost arestat şi condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, nu mai are voie să conducă timp de 5 ani în Franţa şi a fost obligat să scoată din buzunar 1000 de euro amendă, potrivit lindependant.fr.

Şoferul român se afla pe autostradă, într-o zonă de odihnă din Narbonnais şi se schimba de haine, în cabină. Însă, problema este că avea o rată de 2,40 grame de alcool pe litrul de sânge. Înainte de acest episod, mai mulţi şoferi au alertat poliţia, speriaţi de faptul că TIR-ul de 44 de tone condus de român lovea marginea autostrăzii. 

Astfel, el a fost ajuns din urmă de poliţişti. Când au ajuns în dreptul cabinei, Virgil a căzut, lăsându-i pe agenţi cu gura căscată.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro