Tipic românesc. Un şofer de TIR l-a pus pe vameşul de la Borş să se descalţe înainte să urce în cabină. VIDEO

Tipic românesc. Un şofer de TIR l-a pus pe vameşul de la Borş să se descalţe înainte să urce în cabină. VIDEO © Facebook

Te-ai întrebat vreodată cum de reuşesc românii să se facă remarcaţi peste tot prin lume? Ei bine, timpuri noi, obiceiuri vechi... Un şofer român de TIR l-a pus pe un vameş de la Borş să se descalţe înainte să urce în cabină, dacă vrea să facă vreun control. 

Ilie Matei, un şofer de TIR cunoscut pe reţelele de socializare datorită paginii sale "Omul şoselelor" a povestit ce a păţit la vama Borş, după o cursă ce a durat câteva zile. Bărbatul, pasionat de meseria sa şi cum ar spune unii, "obsedat de curăţenie", le-a arătat tuturor ce înseamnă să fii român.

Când vameşul maghiar de la Borş i-a cerut actele şi a vrut să urce încălţat în cabină, şoferul de TIR a izbucnit!  "A dat să se urce încaltat în cabină, moment în care am ţipat la el <Aloooo!... Descălţarea, boss!> ....A tresărit exact ca babele duminica când le ia somnul la slujbă şi le strigă popa numele la iertarea păcatelor şi vor să-şi audă dedicaţia", a povestit Ilie Matei.

Şoferul de TIR a specificat că, brusc, vameşul şi-a reamintit româneşte şi mai mult, că poate face ce doreşte, ţinând cont că este organ de control. 

"Teoretic, vamesul avea drept de control indiferent ce îi spuneam eu, dar probabil ar trebui să ne respectăm munca fiecare, indiferent de care parte a baricadei ne aflăm. Omul a înteles şi mi-a respectat cerinţa", a mai explicat şoferul pe reţelele de socializare.

Pagina de Facebook a lui Ilie Matei are peste 22.000 de aprecieri, iar comentariile curg la fiecare postare a sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro