Apelul disperat al tatălui lui Cristian, tânărul dispărut fără urmă de 2 luni: "Am apelat la toate oficialităţile"

Apelul disperat al tatălui lui Cristian, tânărul dispărut fără urmă de 2 luni: "Am apelat la toate oficialităţile" © Facebook

Cristian Barbu a dispărut fără urmă în urmă cu două luni, între Olanda şi Anglia. Tânărul care lucra ca şofer de TIR pentru o firmă din Dublin este căutat neîncetat din noaptea de 9 spre 10 august, dar fără succes. Tatăl său a cerut, din nou, ajutorul.

Cristian Barbu a dispărut de pe feribot, în noaptea de 9 spre 10 august, între Rotterdam şi Hull. Camionul pe care îl conducea românul a fost găsit pe vapor, iar toate actele tânărului erau în cabină. De el, nimeni nu a mai auzit nimic de atunci.

Autorităţile din România, Anglia şi Olanda au fost alertate imediat de dispariţia lui Cristian Barbu, iar acum, după două luni, tatăl său a cerut ajutorul internauţilor. Este disperat şi nu-şi explică ce s-ar fi putut întâmpla cu fiul său în vârstă de 28 de ani.

Bărbatul a precizat că nu-şi doreşte încurajări, ci ca oamenii să distribuie mesajul în cat mai multe grupuri, în speranţa că, cineva l-a văzut pe tânăr după data de 10 august.

"Astăzi se împlinesc 2 luni de când fiul nostru, Barbu Cristian, șofer la firma Hannon-Dublin a fost dat dispărut de pe vaporul care face legătura între Rotterdam și Hull. Am apelat la toate oficialitățile din România, Anglia și Olanda, dar nimeni nu știe încă nimic. Dacă l-a văzut cineva după data de 10 august 2019, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0040726743433. Nu avem nevoie de incurajări sau comentarii, ci de cât mai multe distribuiri pe cât mai multe grupuri. Vă mulțumim tuturor pentru ajutor", este mesajul transmis pe reţelele de socializare de Sorrell Barbu.

Vă reamintim că românul originar din Zimnicea s-a urcat pe feribot la volanul camionului în seara de 9 august, pentru a traversa Marea Nordului. Când feribotul a ajuns în Hull, oamenii legii au găsit camionul fără şofer. A fost căutat, dar... nimic!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro