Adina, o adolescentă de 16 ani, a dispărut fără urmă în Italia. Apelul tatălui: "Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal"

Adina, o adolescentă de 16 ani, a dispărut fără urmă în Italia. Apelul tatălui: "Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal" © ziaruldeiasi.ro

Un bărbat din comuna Moţca cere ajutorul pentru a-şi găsi fiica! Adina Florina, o adolescentă de 16 ani, a dispărut fără urmă de pe 29 septembrie! Remus Voicu este disperat şi trăieşte cu teama că fata a fost victima unei reţele de trafic de persoane.

Remus Voicu, un ieşean plecat la muncă în străinătate de câţiva ani, îşi caută fiica! După ce a divorţat, povesteşte bărbatul, fiica lui, Adina, a rămas în grija mamei. Însă, când femeia a revenit în România, în luna august, adolescenta de 16 ani a rămas singură, în Italia.

Bărbatul crede că fiica sa, Adina Florina, a intrat într-un anturaj nepotrivit. Mai mult, are suspiciunea că în jurul ei există indivizi care se ocupă cu traficul de persoane.

Pe 29 septembrie, pentru Remus Voicu a început coşmarul! Deşi copila apare activă pe reţelele de socializare, este de negăsit şi nimeni nu mai ştie nimic de ea. 

„Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat“, a spus Remus Voicu, în vârstă de 50 de ani, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Remus Voicu a anunţat carabinierii de dispariţia fiicei sale în vârstă de 16 ani, iar aceştia i-ar fi transmis că, cel mai probabil, fata se află în România. 

Cel mai tare îl îngrozeşte gândul că fiica sa a ajuns victima unei reţele de trafic de carne vie. „Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal“, spune Remus Voicu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro