Șoferul care a transportat sicriul cu românca moartă de coronavirus din Italia în România, amendat și cu dosar penal!

Șoferul care a transportat sicriul cu românca moartă de coronavirus din Italia în România, amendat și cu dosar penal! © arhiva

În urmă cu doar câteva zile au fost adus în țară sicriul cu trupul neînsuflețit al femeii din Italia care a murit din Coronavirus. Mașina mortuară a intrat în țară pe ascuns, iar femeia a fost înmormântată fără preot. Șoferul a fost amendat și i-a fost făcut dosar penal. 

Șoferul care a adus în țară în urmă cu doar câteva zile sicriul cu trupul neînsuflețit al femeii decedate de coronavirus în Italia, a fost amendat, iar acum este cercetat penal. Mașina mortuară a intrat în țară pe ascuns, iar înmormânatarea decedatei a avut loc fără preot.

„Şoferul care a adus în oraşul Borşa cele două sicrie din Italia, printre care şi cel al femeii de 80 de ani decedată în această ţară în urma infectării cu noul coronavirus, a fost amendat cu 4.900 de lei şi i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Din primele informaţii, după ce a revenit în ţară, şoferul a refuzat să intre în carantină, dar în urma intervenţiei autorităţilor a înţeles situaţia şi a intrat în carantină”, a spus Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureș, pentru Mediafax

Femeia de 80 de ani era din județul Maramureș și este primul caz de deces al unui român care a murit de coronavirus, în Italia. Aceasta a fost adusă în România împreună cu sora sa, fiind și ea decedată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro