Șoferul vinovat de producerea accidentului din Tulcea, cuprins de remușcări. Ce le-a declarat polițiștilor

Șoferul vinovat de producerea accidentului din Tulcea, cuprins de remușcări. Ce le-a declarat polițiștilor © captură video

Cumplitul accident din Tulcea în urma căruia au murit o femeie însărcinată în 7 luni, fiul acesteia de numai 3 ani, dar și o altă bătrână de 79 de ani i-a adus șoferului vinovat de producerea tragediei remușcări.

Șoferul vinovat de producerea accidentului din Văcăreni, Tulcea se numește Marcel Radu, iar vecinii spun despre el că îi place tare mult alcoolul și e prieten cu chefurile cu manele. Acesta, beat fiind la bolan în momentul accidentului le-a declarat oamenilor legii că este cuprins de remușcări, iar motivul pentru care a fugit de la fața locului este acela că s-a speriat în momentul în care a văzut că a făcut victime, notează observator.tv.

Cine este șoferul vinovat de producerea cumplitului accident

Marcel Radu are 39 de ani și ca orice om care nu și-a găsit rostul în viață prin învățătură, a început să meargă în străinătate, pentru a-și câștiga traiul. Vecinii spun despre acesta că este clasicul român care muncește pe brânci în străinătate, iar în momentul în care vine în țară, se dă mare cu banii pe care i-a câștigat. 

Potrivit informațiilor oferite de a1.ro, se pare că Marcel Radu își teroriza vecinii cu petreceri cu manele, care țineau până în zori și chiar era prieten foarte bun cu alcoolul, nerefuzând niciodată să urce la volan, după ce a băut. 

„Este un manelist. Este cazul clasic al românului care s-a îmbogăţit rapid în străinătate prin cine ştie ce căi ilegale şi, când venea acasă, se dădea mare cu banii pe care îi are“, spun localnicii, potrivit sursei citate. 

Victimele, conduse azi pe ultimul drum

Victimele accidentului cumplit din Tulcea pe care l-a provocat Marcel Radu au fost înmormântate azi. Zeci de oameni i-au condus pe ultimul drum pe femeia însărcinată în 7 luni și pe fiul acesteia de numai 3 ani, cu râuri de lacrimi și regrete.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro