Ţii post şi consumi acest aliment? Pericol mare pentru sănătate!
Publicat pe 03.04.2019 la 14:37 Actualizat pe 03.04.2019 la 14:52
Ne aflăm în postul Paştelui, iar foarte mulţi oameni ţin post. Ei bine, astăzi venim în atenţia voastră cu informaţii foarte importante legate de unul dintre cele mai consumate alimente în timpul postului.
Ne aflăm în postul Paştelui, iar foarte mulţi oameni ţin post. Ei bine, astăzi venim în atenţia voastră cu informaţii foarte importante legate de unul dintre cele mai consumate alimente în timpul postului.
Soia, pentru că despre aceasta este vorba, este un aliment pe care majoritatea gospodinelor îl folosesc atunci când gătesc mâncare de post. Fie că vorbim de sarmale de soia, şniţele de soia sau chiftele de soia, oricum ar fi toate sunt dăunătoare.
Specialiştii trag un semnal de alarmă şi spun că soia este recomandată doar într-o anumită cantitate şi este bine să nu se depăşească această doză.
CITESTE SI: Suferi de aceste boli? Medicii trag un puternic semnal de alarmă
De asemenea, medicii spun că soia procesată trebuie evitată. Soia modificată genetic este dăunătoare organismului. Uleiul din soia şi uleiul din rapiţă sunt realizate după ce planta a devenit rezistentă la insecticide, iar uleiul de rapiţă, de exemplu, poate provoca apariţia unor boli grave.
O.P.