Sora lui Nicușor Iordan, afirmații incredibile! Fiica lui Aurelian Preda și artistul au avut o relație?

Sora lui Nicușor Iordache, afirmații incredibile! Fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordache au avut o relație? © captura video

A pus o ţară întreagă pe jar cu o serie de confesiuni bombă despre Aurelian Preda, dar a şi răspuns la unele dintre acuzaţiile aduse de Ana Maria Preda. Însă, Nicuşor Iordan, căci despre el este vorba, nu se opreşte aici. 

Cântăreţul continuă seria dezvăluirilor şoc despre ce s-a întâmplat în perioada în care a locuit cu Ana, dar vorbeşte şi despre oamenii care ar fi vrut să îi închidă gura lui Aurelian. Oameni care l-ar fi ameninţat chiar şi pe Nicuşor, acuză el.

"Sunt curioasă să văd despre ce testament este vorba. Nu e vorba nici despre mine, nici despre Nicuşor. Eu am mai spus de multe ori că nașa mă iubește și a fost alături de noi. Ea ne întreținea, nu se prezenta drept soția tatălui meu.", a povestit Ana Maria, fiica lui Aurelian Preda.

Ana Maria Preda și Nicușor Iordan au avut o relație?

Sora lui Nicușor Iordan arucă bomba și susține că Ana Maria și Nicușor Iordan ar fi avut o relație, pe când fiica lui Aurelian Preda ar fi fost deja majoră și nu a fost abuzată, așa cum a declarat. Asta s-ar fi întâmplat chiar atunci când tânăra avea o relație cu un băiat.

"De ce această naşă urmăreşte, prin cuvinte jignitoare, prin vorba urâte adresate fratelui meu, să îl denigreze? Ce rol are această nașă în toată povestea? Familia mea muncește, și-au câștigat existența cinstit. A venit la noi această nașă și s-a prezentat drept soția lui Aurelian Preda. Domnișoara ar trebui să își pună niște semne de întrebare, relațiile cu fratele meu s-au petrecut cu acordul ei, era majoră. A vrut 100.000 de euro în această vară, iubitul ei, imediat după moartea tatălui ei a fost prezent în casa ei. Domnișoara a vrut bani, cam atât i-ar fi convenit să încaseze.", a declarat sora lui Nicușor Iordan. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro