Părinții adoptivi ai Sorinei au trimis o nouă filmare. Cum s-a adaptat micuța în familia Săcărin. VIDEO

Părinții adoptivi ai Sorinei au trimis o nouă filmare. Cum s-a adaptat micuța în familia Săcărin. VIDEO © captură video

A apărut a treia filmare cu Sorina, de când micuța a fost luată cu mascații din casa asistentului maternal care a crescut-o. În clipul trimis chiar de părinții adoptivi, fetița pare extrem de fericită.

Dacă în prima filmare Sorina vorbea cu mama adoptivă despre prăjituri, iar în cea de-a doua își învăța frații un joc din România, de data aceasta, fetița a fost surprinsă jucând golf cu noii părinți. Atmosfera din locuință, așa cum a fost transmisă prin intermediul acestui clip difuzat la Antena3, nu pare deloc tensionată, ba din contră.

Mama adoptivă a Sorinei, declarații cutremurătoare

Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei, este deranjată de cele întâmplate. Femeia susține că micuța a fost ținută ilegal timp de două luni în casa asistentului maternal și, mai mult, ar fi fost învățată să nu interacționeze deloc cu familia Săcărin. 

„Îl văd supărător. Dar mai supărător mi se pare ce a dus la acea situație. Faptul că a fost reținută ilegal timp de aproximativ două luni de niște persoane care aveau niciun drept. I-au indus acestui copil o stare de spaimă că o luăm să-i facem rău.. Din fericire, Sorina a înțeles că lucrurile stau altfel. De când e cu noi e foarte bine, mănâncă, se joacă, povestește. Am fost martoră la niște imagini scandaloase. Dar mai important e ce a condus la această situație”, a declarat Ramona Săcărin, mama adoptivă a fetiței.

„Un copil de opt ani nu are capacitatea să discearnă că merge în familia lui, unde va fi bine. Pentru că acest copil nu a fost pregătit pentru adopție. Mai mult decât atât, a fost pregătită împotriva acestui moment. Avem dovezi.. că pe toată perioada de potrivire.. în permanență o pregătea pe Sorina să nu interacționeze cu noi. Sorina mi-a spus în seara asta că „mami mi-a zis să nu vorbesc cu voi niciodată pentru că altfel mă luați. Sorina va face consiliere psihologică atât cât vom considera noi că va fi nevoie. Această familie nu numai că nu a pregătit-o, dar a pregătit-o împotriva noastră”, a mai spus aceasta la Antena3.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro