Sorina Pintea, informaţii de ultimă oră despre victimele accidentului din Ialomiţa! Ce se întâmplă în spitalele din Bucureşti

Sorina Pintea, informaţii de ultimă oră despre victimele accidentului din Ialomiţa! Ce se întâmplă în spitalele din Bucureşti © Hepta

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a dat cele mai recente detalii despre starea de sănătate a victimelor accidentului din Ialomiţa, care sunt internate în spitale din Bucureşti. Din fericire, cinci dintre ele sunt în stare stabilă. 

Cele două femei care au ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca au fost stabilizate. Cinci dintre victime sunt în stare stabilă, detubate şi respiră singure. Conform Sorinei Pintea acesta au depăşit faza critică. 

„Două femei au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, ele fiind stabile clinic, internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. În acest moment cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Bucureşti se află în stare stabilă. Ele sunt la Terapie Intensivă, sunt detubate, respiră singure. Hai să spunem că s-a depăşit o anumită fază critică”, a declarat Sorina Pintea.

Fata de 19 ani care a ajuns în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni este în continuare în stare critică, anunţ Sorina Pintea. 

„Starea pacientei de 19 ani este în continuare critică. Este şi ea detubată, dar există încă rezerve referitoare la situaţia ei”, a mai spus ministrul Sănătății.

Vă reamintim că accidentul grav a avut loc sâmbătă dimineaţă pe un drum din Ialomiţa. Un TIR a intrat frontal într-un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti. Opt dintre ele au murit pe loc. Fiecare avea acasă cel puţin un copil.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro