Sorina Pintea trece prin momente grele. Avocat: "Nu a mai mâncat nimic de 72 de ore! A fost torturată psihic!"

Sorina Pintea trece prin momente grele. Avocat: "Nu a mai mâncat nimic de 72 de ore! A fost torturată psihic!" © captură RTV

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul fostului ministru al Sănătăţii! Avocatul Viorel Mocanu a afirmat că Sorina Pintea a fost pusă intenţionat într-o situaţie umilitoare marţi seară, când a fost dusă la clinica Ministerului Afacerilor Interne. Mai mult, avocatul a oferit detalii privind starea de sănătate a fostei demnitare, iar veştile nu sunt deloc bune.

După ce Sorina Pintea a fost scoasă din Arestul Central şi dusă în cătuşe la Policlinica MAI, unde erau zeci de reporteri, avocatul Viorel Mocanu a mărturisit că fostul ministru al Sănătăţii a fost pusă într-o situaţie umilitoare în mod intenţionat. 

Avocatul Viorel Mocanu a atras atenţia asupra faptului că Sorina Pintea nu a fost transportată la clinica Ministerului Afacerilor Interne cu un autoturism adaptat stării sale. Ba mai mult, spune avocatul, Sorina Pintea a fost smucită de una dintre poliţiste. 

Sorina Pintea a intrat în clinică pe la intrarea unde se afla toată presa pentru ca, susţine avocatul, să fie pusă într-o situaţie deloc plăcute. 

Viorel Mocanu a precizat că fostul ministru al Sănătăţii nu a mai putut să mănânce în ultimele 72 de ore şi că a fost, practic, torturată psihic. 

"Sunt patru intrări la această policlinică - s-a folosit intrarea din Splai, acolo unde era toată presa, evident, pentru a se realiza aceste imagini care nu fac decât să o pună într-o situație umilitoare. Îmi asum ce spun: sunt acte de tortură la la adresa domniei sale, dacă cumva cineva credea că stă bine cu psihicul în acest moment", a spus avocatul Viorel Mocanu la Antena3.

Date fiind aceste circumstanţe, avocaţii Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din Capitală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro