În ce stare se află soția lui Gheorghe Dincă, după ce a aflat de crimele comise de acesta: „Este distrusă”

În ce stare se află soția lui Gheorghe Dincă, după ce a aflat de crimele comise de acesta: „Este distrusă” © arhivă

Crimele din Caracal au redus întreaga Românie la tăcere, iar printre oamenii care sunt de-a dreptul șocați de cele întâmplate se numără și soția criminalului Gheorghe Dincă. Fiica lui Dincă a explicat în ce stare se află acum mama ei, după toate cele auzite în urma lucrurilor întâmplate în Caracal. 

Una dintre persoanele care au rămas de-a dreptul marcate de crimele comise de Gheorghe Dincă este chiar soția acestuia. Fiica lui Dincă a povestit prin intermediul unui interviu acordat pentru Antena 3 că mama ei este distrusă și că nu are nicio legătură cu faptele pe care tatăl său susține că le-a făcut. 

„Mama mea este distrusă. Legat de mama mea vor fi niște declarații, eu zic întâi să se verifice, înainte să se facă niște acuzații, vorbesc din punct de vedere al mamei. Eu nu-l scuz,d acă este adevărat, pentru ceea ce a făcut. Nu am cuvinte să mă exprim, dacă este fapta care este. Mama mea nu are nicio legătură” a spus fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena 3. 

De asemenea, Daniela Dincă a mărturisit că mama ei a lucrat într-un restaurat în Italia care nicidecum nu se află în Bari și nici în vecinătatea acestui oraș. Fiica lui Gheorghe Dincă a ținut să puncteze faptul că unul dintre frații săi se află alături de ea, în Arad și se ocupă cu agricultura. 

„Tata nu a fost niciodată în Bari sau pe lângă Bari, mama mea a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant, nu în zona Bari, nu are nicio legătură. Nu facem trafic, lucrăm în agicultură, de dimineață și până seara...” a mai spus fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena 3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro