VIDEO / Soţul fostei directoare din Focşani, prinsă în ipostaze intime cu un elev, iese la atac. "Îmi spunea că este ca o mamă pentru el"

+4 click pentru
galerie

Reacţia soţului fostei directoare a unui liceu din Focşani, prinsă în tandreţuri cu un elev © Facebook

Învăţământul românesc a fost lovit de un nou scandal, după ce s-a aflat de idila dintre directoarea unui liceu din Focşani şi un elev. După ce, weekendul trecut, au apărut imagini publice cu directoarea şi elevul în ipostaze intime, aceasta şi-a dat luni demisia, nu înainte de a-l culpabiliza pe soţul său că este cel care a făcut publice imaginile.

După acuzaţiile primite, Stelian Tăicuţu, soţul fostei directoare din Focşani, Diana Tăicuţu, a precizat că nu este nimic adevărat din ce spune soţia sa şi că nu el este cel care a pus camere de supraveghere. De asemenea, bărbatul spune că este devastat de cele întâmplate, mai ales că a avut încredere în soţia sa. În plus, bărbatul povesteşte că a bănuit că între soţie şi elev este ceva, însă aceasta s-a apărat spunând că îi este doar ca o mamă pentru el.

"Este un dezastru. Nu sunt cuvinte de spus. Au fost neînțelegeri, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste toate, dar soția a zis nu s-a întâmplat nimic. Sunt lucruri care se petrec în orice familie și trecem peste toate problemele. Eu sunt devastat, nu știu ce să mai comentez la asemenea întâmplări. Bănuieli au fost, dar soția mi-a spus că trebuie să am încredere în ea. Îmi spunea că este ca o mamă pentru el", a spus Stelian Tăicuţu, potrivit Observator.tv.

Fosta directoare din Focşani şi soţul său, Stelian Tăicuţu, care se află în divorţ, au împreună un copil de 4 ani. Diana Tăicuţu a decis să-şi dea demisia după scandalul în care a fost implicată, după ce a fost surprinsă în ipostaze intime cu un elev de 19 ani.

„În funcție de concluziile acestei acțiuni, de gradul în care faptele se confirmă și de gravitatea acestora, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea va decide în consecință, repectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar, precum și cele din Legea Educației Naționale, cu modificările și completările ulterioare”, se arată într-un comunicat de presă a IȘJ Vrancea.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro