Soțul judecătoarei care și-a tăiat gâtul, găsit mort în casă. Fiul a sunat la 112

Soțul judecătoarei care și-a tăiat gâtul, găsit mort în casă. Fiul a sunat la 112 © msnews.ro

Tragedia lovește din nou familia Moldovan, din Mureș. După ce judecătoarea Cristina Moldovan și-a tăiat gâtul în propria mașină, în luna noiembrie a anului trecut, și soțul acesteia, un medic specialist, a fost găsit mort în casă. Apelul la 112 a fost făcut chiar de fiul acestuia.

Dr. Silviu Cosmin Moldovan, medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Climic Județean Mureș, a fost găsit mort în casă. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit spânzurat de polițiștii alertați chiar de fiul acestuia.

Potrivit Observator, Poliția Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au fost sesizați, miercuri după-amiază, că este posibil ca bărbatul să se fi sinucis într-un imobil de pe raza comunei Livezeni. Apelul a fost făcut de către fiul lui Silviu.

La fața locului au venit mai multe echipaje de intervenție, care au pătruns în imobil, acolo unde l-au găsit pe Silviu spânzurat. Medicii chemați la fața locului n-au putut decât să mai constate decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la S.M.L. Târgu Mureș, acolo unde urmează să fie efectuată o necropsie pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.
Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Soția sa și-a tăiat gâtul în mașină

Anul trecut, la începutul lunii noiembrie, judecătoarea Cristina Moldovan-Pașol a murit la numai 38 de ani. Femeia a fost găsită înjunghiată în gât, lângă mașina personală, după ce a plecat de acasă și a amenințat că își va lua viața. Chiar Silviu a dat atunci alarma și a trimis polițiștii pe urmele ei.

Cristina s-a stins la spital, după ce familia a decis să o deconecteze de la aparate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro