Spui "DA" de Dragobete, iar mâine dai totul uitării! Unde te poţi căsători, de probă, pentru o zi

Spui "DA" de Dragobete, iar mâine dai totul uitării! Unde te poţi căsători, de probă, pentru o zi © Foto simbol Pixabay

Dragobete 2020. Sărbătoarea iubirii la români este marcată, luni, 24 februarie, într-un loc din România într-un mod inedit! Primarul municipiului face "căsătorii de probă", pentru o zi. Practic, spui "DA" azi, iar marţi... te faci că nimic nu s-a întâmplat.

Ziua de luni, 24 februarie este marcată prin "căsătorii de probă" pentru o zi, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Însuşi primarul municipiului, Dan Bobouţanu, oficiază ceremoniile în capela monumentului istoric!

În capela Castelului Corvinilor din Hunedoara, de Dragobete, primarul oficiază ceremoniile între orele 12:00 şi 13:00. Tinerii "însurăţei" primesc din partea oficialilor o diplomă, flori şi un pahar de şampanie. 

Singuri, îşi oferă astfel libertatea ca a doua zi după Dragobete să uite de "căsătorie".

Cum te înscrii

Cei interesaţi de eveniment nu au de făcut decât să se înscrie pe pagina de Facebook "Sărbătorim Dragobetele la Castel". Toţi turiştii au accesul gratuit!

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău, a declarat pentru Agerpres că "toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi cu ocazia Dragobetelui la Castelul Corvinilor, unde îşi vor putea oficializa relaţia pentru o zi, printr-o 'căsătorie de probă'. În general, sunt turişti care vin în vizită la castel şi includ în programul lor şi acest moment emoţionant".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro