Stare de alertă în Suceava. Un bărbat depistat cu coronavirus, în contact cu o mie de persoane

Stare de alertă în Suceava. Un bărbat depistat cu coronavirus, în contact cu o mie de persoane © arhiva

E stare de aleră în județul Suceava după ce un bărbat ce s-a aflat în contact cu o mie de persoane a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

Autoritățile din Suceava sunt în stare de alertă după ce un bărbat ce s-a întors recent din străinătate și care a intrat în contact cu o mie de persoane a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Acesta a venit din Belgia pe 4 martie, însă nu a fost izoltat, deoarece țara din care s-a întors nu era afectată puternic de epidemia cu COVID-19. 

De când a venit în țară, bărbatul a intrat în contact cu mai multe persoane din sat și chiar a organziat mai multe întâlniri la el acasă. Acum, când a fost depistat pozitiv cu virusul din Chină, autoritățile sunt în pline căutari pentru a afla care sunt persoanele cu care a intrat în contact în toată această perioadă. 

Bilanțul a ajuns la 217

Ultima raportare de ieri a numărului persoanelor infectate de noul coronavirus este 217, doar ieri completându-se cu 27 de cazuri, 22 dintre acestea fiind contacți ai fostului ofițer MAI internat la Spitalul Gerota. Acesta sunt cadre medicale care au avut grijă de bărbat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro