Militarul care a impresionat o ţară întreagă îi imploră pe români. Tânărul vrea să-şi salveze iubita grav bolnavă. "Ieri a fost ziua ei"

Militarul care a impresionat o ţară întreagă îi imploră pe români. Tânărul vrea să-şi salveze iubita grav bolnavă. "Ieri a fost ziua ei" © Foto: Captură

Silviu Gabriel Ciolan a impresionat o ţară întreagă cu gestul său. Tânărul militar a demarat o campanie umanitară prin care vrea să-şi salveze iubita. Silviu şi Georgiana urmează să facă nuntă anul viitor, dar o veste teribilă i-a dat peste cap.

Georgiana, de 24 de ani, a aflat că suferă de o boală gravă, iar operaţia care ar putea să-i salveze viaţa o costă zeci de mii de euro. Iubitul ei a vorbit la "Acces Direct" despre cum se simte iubita lui în prezent şi i-a rugat pe toţi cei care o pot ajuta să o facă, drept un cadou pentru ziua ei de naştere care a avut loc chiar ieri.

"Momentan este internată pentru a doua cură de tratament. Urmează o altă perioadă grea în care va sta internată, apoi se vor face alte analize. Am aflat că are o boală foarte rară de os. Nu ştim dacă i se poate salva picorul. Costurile sunt foarte ridicate pentru noi. Nunta urmează să aibă loc anul viitorul pe 19 septembrie. Georgiana are putere să se gândească la nuntă, este foarte optimistă. Ieri a fost ziua ei, nu se aştepta să merg la ea, a început să plângă când m-a văzut că intru pe uşă", a spus Silviu.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro