Noi informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Ce spun medicii de la Elias

Noi informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Ce spun medicii de la Elias © Arhiva

Specialiștii de la IML, dar și procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 din București au declarat în mod oficial că Mario Iorgulescu consumase alcool, dar și substanțe interzise înainte de a se urca la volanul bolidului de lux și de a produce un accident în urma căruia a murit un om.

Acum medicii de la Spitalul Elias, acolo unde Mario Iorgulescu se află internat de aproape o săptămână au oferit noi detalii despre starea de sănătate a fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, pentru Mediafax.

Tânărul mort în accident, înmormântat astăzi

Recent, reprezentanții Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 din București, au declarat în mod oficial că, în urma analizelor, s-a descoperit că Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice, și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, dar se drogase și cu cocaină.

Tot astăzi a avut loc a avut loc și înmomântarea lui Dani Vicol, cel care a murit în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu. Dani Vicol, tată a doi copii, se întorcea de la un priveghi în momentul impactului şi urma să meargă la un grătar la mama lui, cu ocazia zilei de naştere a acesteia. Acesta a fost înmormântat lângă sora lui, care a murit în urmă cu mulți ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro