Staţia de metrou Lujerului a fost închisă de urgenţă, după ce s-a depistat un colet suspect

Colet suspect la staţia Lujerului © arhivă

Un colect suspect a fost depistat, joi seară, la staţia de metrou Lujerului. Autorităţile au intrat în alertă, iar staţia de metrou a fost închisă pentru siguranţa călătorilor. Se pare că, coletul suspect era de fapt o cutie goală, iar circulaţia a fost reluată. 

În urma verificărilor, s-a constatat că a fost doar o alarmă falsă, din cauza căreia circulaţia a fost întreruptă timp de 40 de minute. „A fost o alarmă falsă. Nu ştiu cui i-o fi ars de glumă, dar cert este că a dus la înreruperea circulaţiei pe zona aia 40 de minute. Acum s-a reluat, este totul în regulă. (...) Au lăsat (coletul, n.r.), apoi au sunat la 112: că e ameninţare cu bombă în staţia Lujerului”, a declarat Ion Rădoi, şeful Uniunii Sindicatelor Libere de la Metrou, potrivit Mediafax.

În acest timp, la Ateneul Român aveau loc discursurile susţinute cu prilejul lansării oficiale a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest