Ştefan Risipiceanu, complicele lui Dincă, ar fi fost diagnosticat cu cancer!

Ştefan Risipiceanu, complicele lui Dincă, ar fi fost diagnosticat cu cancer! © arhivă

La scurt timp după ce Tribunalul Olt a hotărât să prelungească cu 30 de zile mandatul de arestare formulat atât pe numele lui Gheorghe Dincă, cât şi pe cel al complicelui său, o altă veste zguduie ancheta Caracal! Ştefan Risipiceanu ar fi grav bolnav!

Ştefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, aflat în arest preventiv, ar fi primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Potrivit publicaţiei Impact, Ştefan Risipiceanu ar avea cancer la ficat şi, mai mult, s-ar afla în ultimul stadiu. 

Complicele lui Gheorghe Dincă ar fi aflat diagnosticul crunt atunci când a fost dus după gratii. În prezent, Ştefan Risipiceanu se află în înfirmeria Penitenciarului Craiova, acolo unde el şi Gheorghe Dincă au fost duşi, odată cu trimiterea în judecată a dosarului. 

Principala cauză a diagnosticului ar fi faptul că a consumat, de-a lungul timpului, foarte mult alcool. 

Amintim că Ştefan Risipiceanu a violat-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost adusă la casa groazei de Gheorghe Dincă. Complicele "monstrului din Caracal" a văzut-o pe Luiza în maşina lui Dincă şi i-a cerut acestuia să întreţină relaţii intime cu ea. 

De teamă ca nu cumva Ştefan Risipiceanu să spună cuiva ce se întâmplă la el în casă, Gheorghe Dincă a acceptat cererea lui. 

Ştefan Risipiceanu a fost trimis în judecată pentru viol în cazul Luizei Melencu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro