Ștefania, o tânără de 21 de ani din București, este dispărută de 10 zile. Familia este disperată!

Ștefania, o tânără de 21 de ani din București, este dispărută de 10 zile. Familia este disperată! © Poliția Capitalei

Poliția Capitaliei solicită sprijin în vederea depistării Ștefaniei Crăciun, o tânără de 21 de ani din București dispărută în urmă cu 10 zile. Ștefania Crăciun a plecat de la domiciliul din Sectorul 2 al Capitalei și nu a mai revenit. Familia este disperată și speră că tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Pe 16 octombrie, Ștefania Crăciun a plecat de la domiciliul din Sectorul 2. În acea seară, familia nu s-a gândit că tânăra de 21 de ani nu va mai reveni. Orele au trecut, zilele asemenea, și de atunci, nimeni nu mai știe nimic de Ștefania Crăciun. 

Apelul Poliției Capitalei

Rudele tinerei au cerut ajutorul oamenilor legii, iar aceștia fac un apel către populație, în vederea depistării Ștefaniei Crăciun.

„Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei tinere care, la data de 16 octombrie a.c., a plecat de domiciliul din sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent”, este apelul polițiștilor.

SEMNALAMENTE: Ștefania Crăciun are 1,70 metri, 60 de kilograme, constituție atletică, față ovală, ten deschis, ochi verzi, păr șaten, lung. La data dispariției, tânăra de 21 de ani purta un hanorac verde cu buline albe și fermoar, blugi albaștri tăiați la genunchi, șosete albe și papuci negri. 

Orice persoană care poate oferi informații ce ajută la găsirea Ștefaniei Crăciun este rugată să anunțe oamenii legii apelând numărul unic de urgență 112. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro