Strigăte de durere în fața lui Gheorghe Dincă, la Tribunalul Olt. Familia Melencu, distrusă!

Strigăte de durere în fața lui Gheorghe Dincă, la Tribunalul Olt. Familia Melencu, distrusă! © arhivă

Familiile Luizei și Alexandrei simt că trăiesc un coșmar! Miercuri, 20 mai, rudele celor două fete se află la Tribunalul Olt, față în față cu Gheorghe Dincă. Mamei și bunicilor Luizei parcă le-a fugit pământul de sub picioare!

Miercuri, 20 mai, aflați în fața Tribunalului Olt, înainte să intre în sala de judecată, familia Melencu și-a strigat durerea! Când duba în care Gheorghe Dincă a trecut pe lângă ei, mama, bunicul și bunica Luizei Melencu au strigat cu toată puterea ca acesta să spună adevărul! 

Au jelit, au țipat, au cerut Divinității o minune și autorităților să îl dea pe Gheorghe Dincă pe mână lor! Imediat, spunea bunicul Luizei, ar afla adevărul. Durerea este una fără margini, greu de descris. 

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a scris un mesaj înduioșător, înainte de începerea procesului. „Dă, Doamne, judecătoarei putere de discernământ să-și facă datoria”, a scris bunicul Luizei pe Facebook, miercuri dimineață. 

Primul termen al judecării lui Dincă

Astăzi, 20 mai, a început cel mai așteptat proces al anului. Dis de dimineață, familiile victimelor și Gheorghe Dincă au ajuns la Tribunalul Olt pentru primul termen al judecării „monstrului din Caracal”.

Autoritățile competente verifică probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă a ajuns miercuri dimineață la Tribunalul Olt, deși inițial acesta trebuia audiat prin videocall, potrivit RTV.  Procesul a început la ora 10:00, iar de atunci Dincă stă față în față cu familiile celor două fete.

știre în curs de actualizare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro