Studentă din Iași, confirmată cu Covid-19. Fata a fost la cursuri joi și testată pozitiv patru zile mai târziu

Studentă din Iași, confirmată cu Covid-19. Fata a fost la cursuri joi și testată pozitiv patru zile mai târziu © Arhivă

Panică la Iași, după ce o studentă a fost diagnosticată cu virusul ucigaș din China. Fata a fost la cursuri joi, fiind testată pozitiv cu coronavirus patru zile mai târziu.

Studenta a aflat că a fost infectată cu coronavirus după ce joia trecută, pe data de 12 martie, a fost la cursuri, iar luni a fost testată pozitiv cu virusul ucigaș.

În prezent, coordonatorul de la facultate încearcă să ia legătura cu toți colegii care au intrat în contact direct cu studenta de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Acesta ar fi aflat prin intermediul presei că tânăra este infectată cu Covid-19.

Studenta a fost la cursuri joi, 12 martie. Universitatea a fost închisă o zi mai târziu, pe data de 13 martie.

În acest caz, Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru a identifica persoanele cu care studenta a intrat în contact direct.

În România, 16 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate marți. Numărul persoanelor infectate în a ajuns la 184. Din fericire, dintre acestea, 16 persoane au fost declarate vindecate și externate.

Un român infectat cu Covid-19 a fost adus cu avionul în țară

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat printr-o informare de presă publicată pe stirioficiale.ro,  că marți, pe data 17 martie, pe Aeroportul Otopeni un avion cu pasageri. La bordul acestuia se afla și un cetățean român, infectat cu virusul ucigaș din China.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro