Super exclusivitate! Bianca Drăguşanu, ai grijă! Avem conversaţiile care demonstrează că Tristan nu e sincer cu tine! Ce îi spunea fostei iubite cu doar câteva ore înainte să plecaţi la Cannes!

+4 click pentru
galerie

Tristan Tate este un adevărat "vrăjitor" atunci când este vorba despre femei, iar Bianca Drăguşanu pare că este "tradusă" pe faţă.

SPYNEWS a intrat în posesia unor conversaţii halucinante, ce sugerează faptul că Tristan Tate o "face din vorbe" pe Bianca Drăguşanu, iar vedeta nici nu "miroase" manevrele tânărului pentru care şi-a părăsit bărbatul. În timp ce punea la cale ultimele detalii legate de vacanţa de vis de la Cannes, unde se află acum cu Bianca, Tristan îi trimetea fostei iubite nişte mesaje extrem de interesante, care ridică multe semne de întrebare.

Citeşte şi: Tristan Tate, primele declarații, după schimbul de mesaje cu fosta iubită. A lămurit tot despre relația cu Bianca Drăgușanu

Tristan: Trebuie să vorbim!

Fosta iubită: De ce? Şi ce vrei să vorbim? În sfârşit m-am liniştit şi eu cu toate. Ce mai vrei acum?

Tristan: Ştii exact de ce îţi scriu. Ce vreau? Ca de obicei. Dar trebuie neapărat să vorbim! Şi nu prin mesaje. Unde eşti?!

Fosta iubită: Care e problema? Nu sunt acasă.

Tristan: Hmm. Nu ai încredere în MINE!!!!??

Fosta iubită: Nu.

Ce îşi dorea cu ardoare, "ca de obicei", Tristan, nu ştim. Ce e cert, e că lucrul acela nu putea fi făcut prin mesaje, după cum rezultă chiar din conversaţia "porumbeilor". 

Citeşte şi: Tristan Tate, primele declarații, după schimbul de mesaje cu fosta iubită. A lămurit tot despre relația cu Bianca Drăgușanu

De asemenea, Tristan făcea crize de gelozie, în trecut, cu fostele iubite. Când aceeaşi domnişoară a postat pe Internet o poză cu un alt bărbat, Tristan şi-a ieşit din minţi:

Tristan: Eşti sigură că nu se întâmplă nimic între voi doi?

Fosta iubită: Da. E în Montreal.

Tristan: Maşinile mele sunt mai tari decât ale lui. În plus, aş putea să-l bat de să-l las lat.

Fosta iubită: Ştiu. Nu îmi pasă nici de maşinile lui, nici de ale tale.

Tristan: Atunci ce dracu’ e cu acea postare? Eu nu mă întrec cu asemenea rataţi! Spune-i că eşti cu cineva!

Fosta iubită: Îi voi spune.

Tristan: Vorbesc serios! Arată-i mesajele dintre noi doi. Nu contează cât de multă încredere am în tine. Eu nu concurez cu bărbaţi inferiori mie. Dacă el urmăreşte ce e al meu, trebuie să vorbesc cu el! Să fii o fată cuminte, da? Adu-ţi aminte că eşti a mea!

Citeşte şi: Tristan Tate, primele declarații, după schimbul de mesaje cu fosta iubită. A lămurit tot despre relația cu Bianca Drăgușanu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro