Suspiciune de coronavirus la Guvern! Angajaţii, anunţaţi să nu vină la muncă

Suspiciune de coronavirus la Guvern! Angajaţii, anunţaţi să nu vină la muncă © Foto simbol arhivă

Suspiciune de coronavirus la Guvern! Angajaţii au fost anunţaţi încă de duminică seară să nu vină la muncă. Femeia de 42 de ani din Bucureşti, confirmată cu coronavirus, ar fi bucătăreasă în clădirea Guvernului României.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat luni, 9 martie, că femeia de 42 de ani din Bucureşti testată pozitiv cu coronavirus ar fi avut contact inclusiv cu persoane care lucrează în clădirea Guvernului. Astfel, autorităţile au decis declanşarea unei anchete epidemiologice la Palatul Victoria.

Femeia ar fi una dintre bucătăresele de la Palatul Victoria. Astfel, s-a decis ca întreaga activitate a bufetelor din cadrul Guvernului să fie sistată, în vederea igienizării.

"În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României. 

Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia", anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

În prezent se aşteaptă şi rezultatelor testelor tuturor celor care au intrat în contact cu femeia de 42 de ani din Capitală.

ştire în curs de actualizare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro