Tânărul aruncat în Olt dintr-un TIR în flăcări, găsit mort

Tânărul aruncat în Olt dintr-un tir în flăcăr, găsit mort © observator.tv

Tânărul aruncat în râul Olt, miercuri, după ce TIR-ul în care se afla a luat foc, găsit mort. Trupul său a fost adus la mal de echipele implicate în operațiunile de căutare.

Un grav accident s-a petrecut în această dimineață pe DN1, în județul Sibiu. Un TIR a izbucnit în flăcări după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Pentru a-și salva viața, unul dintre pasagerii TIR-ul a recurs la un gest extrem și s-a aruncat în râul loc.

Bărbatul a fost căutat timp de mai bine de opt ore, însă de curând trupul acestuia a fost adus la mal, din păcate fără viață. Acestea avea 27 de ani și a murit înecat, spun salvatorii. Se afla în cabina TIR-ului alături de un șofer de 33 de ani, care nu a fost rănit în urma impactului violent în capul de pod. 

Accident spectaculos și în Harghita

Un autoturism, în care se aflau doi tineri, o fată și un băiat, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-o casă. Accidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi.

Potrivit detaliilor din anchetă, autoturismul a părăsit șoseaua și s-a izbit puternic de un imobil, în interiorul căruia se afla un bărbat. În urma accidentului a fost rănit și proprietarul casei, care a ajuns de urgență la spital.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro