Tânăr din Buzău, mort după ce un copac i-a căzut în cap. George avea doar 24 de ani

Tânăr din Buzău, mort după ce un copac i-a căzut în cap. George avea doar 24 de ani © reporterbuzoian.ro

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 24 de ani din comuna buzoiană Bisoca. George şi-a pierdut viaţa după ce un arbore i-a căzut în cap. Tânărul îşi câştiga traiul lucrând toată ziua în pădure. 

George M., un tânăr din comuna Bisoca, Buzău, şi-a găsit sfârşitul la începutul acestei săptămâni, pe când se afla la serviciu. În vârstă de 24 de ani, George provenea dintr-o familie simplă şi lucra de dimineaţă până seara în pădure, unde tăia şi căra arbori. 

Luni însă, destinul i-a fost frânt. George M. se afla la lucru alături de mai mulţi bărbaţi în pădurea din Bisoca. Tânărul de 24 de ani a început să taie un arbore, iar la jumătatate, pentru că drujba nu a mai funcţionat, a mers să ia alta. Când s-a întors pentru a continua operaţiunea, copacul a căzut, iar George M. a murit pe loc, lovit în cap. 

Colegii de serviciu ai lui George M. au intervenit imediat şi au încercat să-i acorde ajutorul tânărului, dar au constatat că era deja mort. Joi, George M. a fost condus pe ultimul drum de familie şi prieteni, potrivit reporterbuzoian.ro.

Nu este singurul caz de acest gen din Bisoca. Un alt tăietor de lemne şi-a pierdut viaţa în 2019, după ce un arbore a căzut peste el. 

Buzăul, cutremurat de tragedii

În această săptămână, a mai avut loc o tragedie într-o comună buzoiană. Ştefan Cristian, în vârstă de 34 de ani, şi-a pus capăt zilelor sub privirile celor trei copii ai săi. Bărbatul era în depresie de câteva luni de zile. Necazurile în familia sa au început în vara acestui an, când a rămas cu sechele în urma unui accident. 

Soţia lui Ştefan Cristian, Nicoleta, în vârstă de 20 de ani, a fost anunţată de familia bărbatului că va fi dată afară din casă, împreună cu cei trei copii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro